Cine sunteti voi, liniaunusecurity.ro?

Suntem LINIA UNU SECURITY SRL, o firma ce iti ofera servicii in domeniul si in legatura cu securitatea privata. Va asistam cu incredere pentru alegerea solutiei acceptate.

Ce ofera societatea dumneavoastra?

Un staff pregatit si eficient, personal calificat si permanent controlat, solutii de securitate conforme. Oameni care vor in primul rand sa ofere o solutie si nu sa vanda cu orice pret.

Daca toate societatile de paza sunt la fel, de ce v-am alege pe dumneavoastra?

Ei bine, nu toate societatile de paza sunt la fel. Diferentele sunt enorme. Prin parteneriate, avem capacitatea de a furniza echipamente si solutii de securitate particularizate si adaptate pentru specificul fiecarui client in parte. Mai exact, oferim servicii de o calitate conform asteptarilor, „o reteta de urmat”.

De ce sa aleg o societate de paza locala si nu una nationala?

O firma de paza locala beneficiaza de un mangement local eficient si ofera o comunicare pe masura. Fiind specializata pe o zona limitata, stie ce servicii poate sa iti furnizeze. De asemenea, este bine ancorata in realitatea cotidiana, in istoricul zonei si amenintarilor posibile deoarece traieste acolo. Controlul angajatilor este unul mult mai efficient, staff-ul avand capacitate de decizie imediata.

Daca doresc mai multe informatii despre societatea dumneavoastra, cum procedez?

Ori de cate ori este necesar, suntem bucurosi sa va raspundem la intrebari. In aces sens, pute?i contacta responsabilul nostru de relatii cu publicul care va poate oferi date cu scopul de a va forma o imagine cat mai completa a ceea ce facem.