Departmentul LINIA UNU de paza si protectie pune la dispozitie logistica si agenti de paza pentru: paza umana, control acces, paza obiective in post fix sau mobil, indiferent daca aceste posturi sunt localizate la sedii de institutii private sau de stat, asociatii de locatari, parcuri, institutii de invatamant, centre comerciale, baze sportive, hoteluri si restaurante, depozite pentru materiale de constructii sau magazine si alte puncte de desfacere si vanzare. Agentii de paza LINIA UNU au obligatia de a avertiza, soma, indeparta si/sau de a imobiliza persoanele straine care incearca sa patrunda ilegal in perimetrul obiectivului.

Cui ii este destinat acest serviciu?

Conform art. 2 (1) al Legii 333/2003, republicata, „societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum si alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în prezenta lege unitati, sunt obligate sa asigure paza acestora”.

Asadar, serviciul de paza cu agent este destinat preponderent: – Societatilor comerciale, fie pentru spatiile cu circuit inchis (sedii, birouri, hale industriale, parcuri auto etc.), fie pentru cele destinate publicului larg (showroom-uri, magazine, supermarketuri, mall-uri, cinematografe, farmacii etc.);

– Hotelurilor, pensiunilor;

– Santierelor de constructii;

– Sucursalelor bancare;

– Ansamblurilor rezidentiale;

– Obiectivelor militare (cf. Normei 13/2008);

– Institutiilor publice;

– Unitatilor de invatamant private sau publice;

– Parcurilor, zonelor de agrement s.a.m.d.