Fondatorul societatii LINIA UNU SECURITY si personalul de conducere au studii superioare si beneficiaza de o experienta de peste 15 de ani in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor.

Asadar, unul dintre obiectivele importante ale firmei este de a se impune pe piata pentru standardele profesionale superioare ale produselor si serviciilor sale.

Sediul central al societatii LINIA UNU SECURITY este in Municipiul Iasi, judetul Iasi, iar serviciile oferite de companie pot fi contractate si in zona Moldovei.

Pentru a asigura servicii de calitate clientilor, au fost facute investitii semnificative in dotarea tehnica si materiala, specifica activitatii de paza.

Compania asigura personalului operativ, in mod gratuit, uniforme de serviciu si echipament de protectie, in conformitate cu prevederile legale. Uniformele sunt confectionate din materiale potrivit sezonului, de culoare neagra, inscriptionate cu sigla si denumirea societatii.

Personalul de paza este dotat cu mijloace de constrangere si autoaparare moderate, respectiv: bastoane (tonfe) si spray-uri iritant lacrimogene si/sau armament cu gaz, arma cu glont (in raport cu importanta obiectivelor, bunurilor si valorilor pazite). Comunicatiile sunt asigurate prin telefoane mobile si statii de emisie-receptie.

Serviciile LINIA UNU SECURITY sunt asigurate de personal de specialitate bine instruit. Societatea noastra considera personalul ca fiind una din cele mai pretioase resurse ale sale, iar investitiile in domeniul pregatirii profesionale, in perfectionarea aptitudinilor si imbunatatirea performantelor angajatilor, constituie o preocupare majora si permanenta.

In acest sens, compania organizeaza periodic instruiri, avand ca scop actualizarea cunostintelor specifice activitatilor de paza, precum si informari cu privire la evenimente deosebite petrecute in acest domeniu. Intregul personal de securitate este atent selectionat, verificat si testat atat la angajare, cat si pe parcursul evolutiei sale in cadrul firmei. Toti agentii de securitate sunt atestati profesional.