Furnizam servicii de paza si protectie de foarte buna calitate. Studiem permanent fenomenele infractionale pentru a fi mereu capabili sa preintampinam si sa neutralizam orice infractiune de furt executata de catre elemente izolate sau de bande organizate.

Activam de putin timp pe piata, dar avantajul dumneavoastra in colaborarea cu o societate tanara il reprezinta atentia care va este acordata, deoarece, pentru noi, nu reprezentati „inca un client”, ci un client foarte important. Va punem la dispozitie:

  • agenti de paza pentru resedinte, societati comerciale, ansambluri rezidentiale, santiere, banci etc.
  • garda de corp (bodyguard) pentru persoane publice. Agentii au un instructaj special privind tehnici de lupta si utilizarea armamentului din dotare.
  • agenti pentru servicul de transport valori, destinat protejarii transporturilor de importanta deosebita.
  • consultanta in securizarea de: spatii rezidentiale, spatii comerciale, spatii de depozitare.

Mentionam ca SC LINIA UNU SECURITY SRL este autorizata de MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR, INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE, DIRECTIA POLITIEI DE ORDINE PUBLICA, in conformitate cu prevederile Legii 333/2003 si a Ordonantei de Guvern nr. 301/2012 sa presteze tipurile de servicii mai sus enumerate sub Licenta de functionare Nr. 3362/P/11.05.2020.